Valutapar

Valutapar är en väldigt populär underliggande tillgång vid handel med binära optioner. Valutapar innebär att man handlar baserat på om en specifik valuta kommer att gå upp eller gå ner. Valutor mäts alltid i styrka relativt mot en annan valuta. Det är därför man talar om valutapar. De vanligaste valutaparen för handel med binära optioner är:

  • EUR/USD (euro/dollar)
  • USD/JPY (dollar/japansk yen)
  • GBP/USD (pund/dollar)
  • USD/CHF (dollar/schweizisk franc)

Vad Är Valutapar

När man talar om växelkursen för exempelvis amerikansk dollar så talar man egentligen om värdet för den Svenska Kronan (SEK) jämfört med den amerikanska dollarna (USD). En dollarkurs på 8.50 svenska kronor betyder alltså att valutaparet USD/SEK har en kurs på 8.50 kronor.

Den valutan som är först i valutaparet, alltså USD i vårt exempel ovan, har alltid värdet 1. I det här fallet 1 USD. Kursen berättar alltså vad 1 amerikansk dollar är värd i antal svenska kronor. 1 USD är värd 8.50 SEK i exemplet ovan.

Valutapar USD/SEK
Valutapar USD/SEK utveckling från 2014-2016. Bild från Forex.se

 

BinaryOptions.nu - Om Oss

Vår Binary Option Guide fungerar på laptop, desktop, iPhone, Android och andra mobiler samt iPad och andra surfplattor

 

BinaryOptions.nu är en svensk guide om Binära Optioner. Läs mer här:

Om Oss / Kontakt

 

Tänk på: Handel med Binära Optioner / Binary Options innebär risker. Detta är viktigt att alltid ha i åtanke. Binära Optioner ger er möjlighet att tjäna stora pengar och det är actionfyllt och spännande. Tänk dock på att när adrenalinet pumpar i blodet och kurserna rör sig så är det viktigt att ha en på förhand bestämd plan. Man tänker inte alltid klart i stressade situationer.

Ha därför alltid en på förhand bestämd plan och en fast summa som ni valt investera i just binära optioner. Dessa pengar är ämnade för binära optioner och inget annat. Ni kommer då att kunna agera smartare och kallare vilket är två egenskaper som kommer att visa sig väldigt värefulla inom handel med binära optioner.

Lycka Till!

 

Google Sitemap

 

Populära Sidor

Bästa Binära Mäklare

Jämför Mäklare Binära Optioner

Video Recensioner

Binary.com

EZTrader

BDSwiss

24option

Realtidskurser

Guldpris

Olja Realtid

Koppar Realtidspris

S&P 500 Realtidskurs

Sociala Medier

Google+

Twitter

Google+

Google+

 

Youtube - Recensioner och Instruktions Video

Copyright © 2016 - 2019 | BinaryOptions.nu | Alla Rättigheter Reserverade