S&P 500

S&P 500 är ett aktieindex som omfattar 500 ledande börsnoterande företag på den amerikanska marknaden. S&P 500 står för Standard & Poor’s 500 och är det näst största aktieindexet i USA efter DJIA (Down Jones Industrial Average).

S&P 500 är värdeviktat vilket innebär att varje bolags vikt i indexet representerar bolagets totala marknadsvärde på börsen. S&P 500 lanserades den 4:e Mars 1957 och har sedan dess varit en av de mest framstående värdemätarna på amerikansk industri.

S&P 500 Realtid

Nedan hittar ni realtidskurs för S&P 500. Diagrammet visar S&P 500 i realtid.

Standard & Poors

Standard & Poor’s är ett amerikanskt kreditvärderingsinstitut som är världsledande inom skapande av index samt insamling, utvärdering och sammanställning av data. Standard & Poors bedömer även kreditvärdighet samt publicerar analyser av aktier och forskning inom ekonomi.

S&P 500 Historik Och Utveckling

S&P 500
Utveckling av S&P 500 från 2006 till 2016

Indexutvecklingen för S&P 500 visar tydligt när ekonomiska kriser inträffat. I bilden ovan kan ni se utveckling och fall för S&P 500 under den sk bolånekrisen 2007-2008. Bilden nedan visar toppen innan den sk IT bubblan sprack i mars 2000 samt utveckligen därefter när indexet föll kraftigt under de följande två åren. Indexet nedan visar också utvecklingen fram till Augusti 2016.

S&P 500 Historik
Utveckling av S&P500 från 1997 till Augusti 2016. Bild från Avanza

 

 

BinaryOptions.nu - Om Oss

Vår Binary Option Guide fungerar på laptop, desktop, iPhone, Android och andra mobiler samt iPad och andra surfplattor

 

BinaryOptions.nu är en svensk guide om Binära Optioner. Läs mer här:

Om Oss / Kontakt

 

Tänk på: Handel med Binära Optioner / Binary Options innebär risker. Detta är viktigt att alltid ha i åtanke. Binära Optioner ger er möjlighet att tjäna stora pengar och det är actionfyllt och spännande. Tänk dock på att när adrenalinet pumpar i blodet och kurserna rör sig så är det viktigt att ha en på förhand bestämd plan. Man tänker inte alltid klart i stressade situationer.

Ha därför alltid en på förhand bestämd plan och en fast summa som ni valt investera i just binära optioner. Dessa pengar är ämnade för binära optioner och inget annat. Ni kommer då att kunna agera smartare och kallare vilket är två egenskaper som kommer att visa sig väldigt värefulla inom handel med binära optioner.

Lycka Till!

 

Google Sitemap

 

Populära Sidor

Bästa Binära Mäklare

Jämför Mäklare Binära Optioner

Video Recensioner

Binary.com

EZTrader

BDSwiss

24option

Realtidskurser

Guldpris

Olja Realtid

Koppar Realtidspris

S&P 500 Realtidskurs

Sociala Medier

Google+

Twitter

Google+

Google+

 

Youtube - Recensioner och Instruktions Video

Copyright © 2016 - 2019 | BinaryOptions.nu | Alla Rättigheter Reserverade