Om Oss

BinaryOptions.nu drivs av ett gäng traders från Sverige. Vi har mångårig erfarenhet av binära optioner och olika former av derivathandel. Vårt mål är att delge så mycket information och kunskap som möjligt kring finansiella instrument och derivathandel.

Varför Binära Optioner

Vi tycker binära optioner är det bästa och roligaste instrumentet för att kunna tjäna pengar på börser och råvaror. Möjligheten att kunna begränsa sin risk och tydligheten vad gäller utdelning för varje insats går inte att hitta bland andra finansiella instrument. Enkelheten är nyckeln och komplexiteten i rörelser på marknaderna tillför spänningen. Kombinationen är fantastisk tycker vi.

Vi hoppas ni lär er allt ni vill veta om binära optioner här på BinaryOptions.nu och främst av allt hoppas vi att ni lär er tycka om binära optioner lika mycket som vi gör.

Kontakt

Ni når oss alltid via:

Kontakt

Hör gärna av er med synpunkter och frågor om binära optioner, börshandel eller annat. Vi återkommer alltid så fort vi kan.

Vår Google+ profil ger er info om binära optioner samt handelsnyheter:

Ni kan också följa oss på Twitter där vi pratar binära optioner samt uppdaterar er med relevant handelsinfo och även lite tips och tricks.

 

Vänligen
Peter, Anna och Stefan - Gänget bakom BinaryOptions.nu

 

© BinaryOptions.nu