Om Oss

BinaryOptions.nu drivs av ett gäng traders från Sverige. Vi har mångårig erfarenhet av binära optioner och olika former av derivathandel. Vårt mål är att delge så mycket information och kunskap som möjligt kring finansiella instrument och derivathandel.

Varför Binära Optioner

Vi tycker binära optioner är det bästa och roligaste instrumentet för att kunna tjäna pengar på börser och råvaror. Möjligheten att kunna begränsa sin risk och tydligheten vad gäller utdelning för varje insats går inte att hitta bland andra finansiella instrument. Enkelheten är nyckeln och komplexiteten i rörelser på marknaderna tillför spänningen. Kombinationen är fantastisk tycker vi.

Vi hoppas ni lär er allt ni vill veta om binära optioner här på BinaryOptions.nu och främst av allt hoppas vi att ni lär er tycka om binära optioner lika mycket som vi gör.

Kontakt

Ni når oss alltid via:

Kontakt

Hör gärna av er med synpunkter och frågor om binära optioner, börshandel eller annat. Vi återkommer alltid så fort vi kan.

Vår Google+ profil ger er info om binära optioner samt handelsnyheter:

Ni kan också följa oss på Twitter där vi pratar binära optioner samt uppdaterar er med relevant handelsinfo och även lite tips och tricks.

 

Vänligen
Peter, Anna och Stefan - Gänget bakom BinaryOptions.nu

 

BinaryOptions.nu - Om Oss

Vår Binary Option Guide fungerar på laptop, desktop, iPhone, Android och andra mobiler samt iPad och andra surfplattor

 

BinaryOptions.nu är en svensk guide om Binära Optioner. Läs mer här:

Om Oss / Kontakt

 

Tänk på: Handel med Binära Optioner / Binary Options innebär risker. Detta är viktigt att alltid ha i åtanke. Binära Optioner ger er möjlighet att tjäna stora pengar och det är actionfyllt och spännande. Tänk dock på att när adrenalinet pumpar i blodet och kurserna rör sig så är det viktigt att ha en på förhand bestämd plan. Man tänker inte alltid klart i stressade situationer.

Ha därför alltid en på förhand bestämd plan och en fast summa som ni valt investera i just binära optioner. Dessa pengar är ämnade för binära optioner och inget annat. Ni kommer då att kunna agera smartare och kallare vilket är två egenskaper som kommer att visa sig väldigt värefulla inom handel med binära optioner.

Lycka Till!

 

Google Sitemap

 

Populära Sidor

Bästa Binära Mäklare

Jämför Mäklare Binära Optioner

Video Recensioner

Binary.com

EZTrader

BDSwiss

24option

Realtidskurser

Guldpris

Olja Realtid

Koppar Realtidspris

S&P 500 Realtidskurs

Sociala Medier

Google+

Twitter

Google+

Google+

 

Youtube - Recensioner och Instruktions Video

Copyright © 2016 - 2019 | BinaryOptions.nu | Alla Rättigheter Reserverade