Jämför Mäklare

Binära optioner erbjuds inte längre inom Sverige och EU. Ni kan därför inte längre handla med binära optioner hos de mäklare som presenteras nedan.

Jämför Mäklare för Handel Med Binära OptionerNedan hittar ni de bästa mäklarna för handel med binära optioner / binary options. Vi har sammanställt den viktigaste informationen för varje mäklare så att ni kan jämföra de olika mäklarna och hitta den bästa för era specifika behov.

Jämför Mäklare Binära Optioner / Binary Options

Samtliga mäklare vi presenterar på sajten är licensierade och ni hittar denna information samt info om lägsta insättning, högsta respektive lägsta insats och payout info nedan.

Samtliga faktorer är viktiga och vårt mål är att ger er en så överskådlig bild som möjligt för att hjälpa er att jämföra mäklare för handel med binära optioner.

Mäklare Min Insättning Lägsta Insats Högsta Insats Max Payout Svenska Licens  
iqoption - Binära Optioner på Svenska 10 Euro 1 Euro 5 000 Euro 91% Ja CySEC  
BDSwiss - Mäklare för Binär Option 100 Euro 1 Euro 1 500 Euro 85% Nej CySEC  
Binary.com - Mäklare Binära Optioner 5 Euro 1 Euro 100 000 Euro 90% Nej MFSA  
EZTrader - Binär Option Mäklare Sverige 200 Euro 25 Euro 3 000 Euro 85% Ja CySEC  
    RISK VARNING: ERT KAPITAL KAN VARA I FARA

Mer om Binära Mäklare

Valet är i slutändan subjektivt och endast ni kan avgöra vilken binär mäklare som passar er bäst. När ni jämför mäklare bör ni dock ha ett par faktorer i åtanke.

  • Hur mycket tänker ni satsa?
  • Föredrar ni en sajt på svenska? Eller funkar Engelska lika bra?
  • Vilken typ av underliggande tillgång vill ni handla med?
  • Behöver ni utbildning eller är ni redan bekant med binär optionshandel?

Tänk igenom ovanstående faktorer. Om ni exempelvis behöver lära er mer om binära optioner innan ni handlar på riktigt så är det klokt att välja en binär mäklare som erbjuder en bra utbildning.

Ni hittar ytterliggare info om binära mäklare samt mer utförlig info om att välja binär mäklare på vår sida för bästa binära mäklare för handlare baserade i Sverige.

Gratis Demokonto

Gratis Demokonto för Binära OptionerDet är en bra idé att öppna ett demokonto innan ni börjar handla med binära optioner för riktiga pengar. Att öppna ett binary options demokonto är gratis hos samtliga mäklare vi presenterar på sajten. Ni får då tillgång till deras utbildningsmaterial och ni kan förhöra er hos deras kundtjänst och själva utvärdera om mäklaren passar er eller inte.

Ni kan också på detta sätt testa mäklarens plattform för binär optionshandel och avgöra om detta är en plattform och handelsverktyg som ni kan tänka er att använda och dessa passar era behov och preferenser.

 

© BinaryOptions.nu